Publisert

Erasmus+ prosjektet HAPPEY

Vi har det siste året jobbet med et prosjekt, rettet mot ungdommer gjennom Erasmus +. Den engelske arbeidstittelen er  HAPPEY- Heuristic approach to hidden hunger. Denne guideboka med tittelen “Sunn livsstil og bærekraftig mat» er et ungdomsrettet prosjekt hvor vi er tre organisasjoner som har jobbet sammen om å lage en guidebok som handler om sunn livsstil og bærekraftig kosthold. Vi er partnere fra Norge, Island og Luxemburg. Boken retter seg mot unge med ønske om å inspirere til å forstå verdien av mat og ernæring og gir verdifull innsikt, informasjon og tips til bruk i hverdagen. 

Klikk på bildet eller gå inn på denne linken og last ned boken, her er det nyttig informasjon til mange, uansett alder.

Ønsker du å laste den ned på et av de andre språkene besøk denne nettsiden: https://agd.lu/project-happey/