Gården og opplevelser på gården

Dalpros gårdstun rommer så masse. Her kan du møte mange ulike dyresorter, mate hjorten, tusle rundt på eventyrstien, prøve skøytene dine på skøytebanen, grille pølser på bålpanna, leke på lekeplassen, eller kjøpe prisvinnende produkter på gårdsbutikken. Bak alle disse opplevelsene står det også folk som jobber for at dette skal være mulig for deg å oppleve.  Besøket og opplevelsen i seg selv er gratis.

 

Hvilke dyr kan du møte på? Vi er opptatt av mangfold i samfunnet, men også et mangfold blant dyrene våre. I hovedsak har vi mest villsau og hjort, men i tillegg har vi kaniner, lamaer, geiter, høner, gjess og påfugler. Har du lyst til å prøve å mate en hjort, er det her du har muligheten. I tillegg til å legge vekt på mennesker og deres behov og velferd er vi også opptatt av at dyrene på gården har det bra. Dette er noe vi til daglig jobber med gjennom gode rutiner på stell og dyrehåndtering.

Eventyrstien på DalPro!

Hva er eventyrstien? Denne har blitt utviklet for å skape en arena for turgåere. Stien er ikke lang, og den er særlig tilpasset barnefamilier, da det dukker opp troll, gullgraving og de tre bukkene bruse underveis på stien. Barnevogn kan kun trilles til grillhytta men ikke lengre. For å komme seg til stien tar du utgangspunkt i Dalpros gårdsplass, og følger skiltingene der ifra.  Les mer

Hvilke markeder har vi? Vi har et marked til hver årstid. Det vil si fire markeder per år. Et julemarked første helga i desember, et påskemarked første lørdagen i palmehelgen, et høstmarked første helga i høstferien, og Barnas Farmen i begynnelsen av  juni.

Skøytebanen: Visste du at vi har skøytebane for barn? Her kan barn og familier ta med eget utsyr og skøyte rundt innendørs på vinterhalvåret. Åpningstidene følger gårdsbutikken.

DalPro Gårdsbutikk

Dalpro er kjent for sine gode produkter, og inne i gårdsbutikken finner du et utvalg av produktene. Fokuset ligger på lokalmat, og i tillegg til å få kjøpt kjøtt, oster, laks, søtsaker og krydder, finner du også blant annet lokalprodusert skinn, tennbriketter, og pyntekasser. Les mer

Bak alt dette som finnes på gården finner du mennesker som er dedikerte, engasjerte, kreative, inkluderende og arbeidsomme. Alle har sin oppgave, og alle jobber etter egen evne og ressurser. Et tilrettelagt arbeid som resulterer i gode opplevelser for både store og små.
Vi på Dalpro ser på dette som samfunnsnytte i alle ledd, fra start til slutt, og vi håper dere som kommer innom også får føle på gleden vi som jobber her har for gården og opplevelsene den rommer.