Gårdsmat

Gårdsmaten vår har vunnet flere NM-gull, og priser i det norske måltid, og trøndersk matfestival.
På grunn av den høye kvaliteten har våre produkter nå blitt en god og sterk merkevare for arbeidet vi gjør her på Dalpro.

For bak alle disse flotte produktene finner vi arbeidere som hver dag legger ned en innsats for at disse produktene kan leveres ut til deg som kunde.

De som jobber med gårdsmaten er mennesker som er glad i dyrehold, som liker mekaniske arbeidsoppgaver, liker å produsere mat, eller gjør ting som merking og pakking. Dette er en mangfoldig arena, og en arena det går an å få være lærekandidat, eller ta et kompetansebevis.

Hvilke produkter har vi:

- Hjort – Stykningsdeler – indrefilet, ytrefilet, mørbra, flatbiff, steik
- Villsau – Stykningsdeler – indrefilet, ytrefilet, sadel, lammekoteletter, lammelår, skank.
- Hjorteburger og karbonader
- Spekemat
- Pinnekjøtt
- Fenalår
- Varmrøkt lammelår

Hvor kan du kjøpe gårdsmaten?

Alle våre produkter fra Dalpro Gårdsmat selges i gårdsbutikken i Hammerstaddalen. I tillegg leverer vi til dagligvarebutikker i Trøndelag, til Jackobsen og Holte i Oslo, To Rom og Kjøkken i Trondheim, og andre lokale butikker og private kunder.

Er du jeger og ønsker å levere kjøtt?

Hvert år kommer det ut et jegerbrev og et villsaubrev på våre hjemmesider. Her kan du som jeger og villsaubonde få informasjon om hvilke vilkår som gjelder for årets sesong. Når det gjelder hjortekjøtt tar vi gledelig imot alt av slakt fra deg som jeger i perioden 1.september – midten av november.