Gårdsbutikken

Gårdsbutikken på Dalpro ligger på selve gårdstunet. Dette er en gjennomført butikk med god atmosfære. Akkurat passelig stor for å føle at man kan kjenne på det hjemmekoselige. Her kan du kjøpe alt av lokale matvarer, samt andre nyttige ting som skinn, tennbriketter, pyntekasser og dagens kaffe. De fleste som stikker innom går ut med fine produkter, og butikken er absolutt verdt et besøk om du er på utkikk etter flotte gaver. Gaver med mening. Dette fordi at alt arbeid som er gjort for å drive denne butikken er gjort av ansatte som er ansatt på varig tilrettelagt arbeid.

Dalpro er kjent for sine gode produkter, og inne i gårdsbutikken kan du finne et utvalg av produktene. Fokuset ligger på lokalmat og prisvinnende produkter. Her finner du alt fra kjøtt, som pølser og skank, til oster, laks, søtsaker og krydder.

Ønsker du å mate hjorten ved hjortefôringen?

På Dalpro foregår det også hjortefôring, og denne kan du som besøkende ta del i. En opplevelse hvor du kommer tett på dyret og kan se glede i samhandling mellom menneske og hjort. Hjortefôr kan du også kjøpe i gårdsbutikken.