Gjenbruksbutikken

Dalpro har to butikker, en gårdsbutikk på Hammerstaddalen, og en gjenbruksbutikk i Fillan sentrum. Dette gir åpenhet for å utfolde seg i butikkfaget for våre arbeidere, samtidig som det også er samfunnsnyttig for å senke forbruket.

Ønsker du å kjøpe eller levere gjenstander?

Inne i butikken kan du som kunde finne det rareste, fineste, og morsomste ting. Butikken vår er innredet på en slik måte at gjenstandene virkelig får komme til sin rett.

Ønsker du å levere gjenstander til butikken er det bare å kontakte oss på telefonnummer 91665353, eller komme innom. Vi tar i mot stort og smått, men er det store ting, er det greit om dere tar kontakt på forhånd slik at vi får tatt en vurdering på om vi kan ta imot din gjenstand.

Hvilket arbeid ligger bak en slik butikk?

Våre arbeidere er med fra start til slutt i prosessen på det å drive en butikk. De tar i mot varer, er med på vasking, stryker det som strykes skal, og plasserer ut i butikk. Noen hjelper også til i kassen, og det å være delaktig i butikkhåndtering er såpass interessant for noen at de velger å ta kompetansebevis. Her finner du bærekraft, livsmestring og miljøtiltak i en og samme butikk.