Vi søker sommerhjelp og mikrobloggere til sommerjobb på Dalpro Gårdsmatbutikk!

Er dere to venner/venninner over 16 år, og nysgjerrig på mat og matproduksjon? Er dere trygge på Instagram, Snapchat, TikTok og kanskje i andre sosiale medier? Da har vi en spennende sommerjobb til dere!

I 2022 er Trondheim og Trøndelag Europeisk matregion. Det er en stor heder til alle som jobber med lokalmat i området. Enten det er bøndene og fiskerne, eller kokkene som bruker lokalmat til å skape de fineste retter.

Det er viktig at flere får kjennskap til den gode matproduksjonen i Trøndelag. I sommer vil vi vise fram dette for et ungt publikum.

Derfor søker vi etter to ungdommer til å jobbe for oss i sommer. Jobben vil bestå av å jobbe i vår gårdsbutikk, og delta i vårt arbeid knyttet til besøkende på gården. Det blir oppgaver som kundebehandling/ service, servering av enkel mat og påfylling av varer og litt daglig renhold og opprydding. I arbeidsdagen din er det satt av tid til å lage innlegg i ulike sosiale medier, med stor frihet i hvordan det blir gjort. Målet er å skape innlegg som engasjerer.

Dere må:

  • være er serviceinnstilt og pålitelige
  • beherske Instagram, Snapchat, TikTok og eventuelt andre sosiale kanaler
  • ha et godt og lekent språk
  • ha interesse for mat og drikke

Vi ønsker at dette skal skje 3 uker i perioden 28. juni – 9. august.

Dette er et spleiselag mellom SpareBank 1 SMN/Sparebankstiftelsen SMN, fylkeskommunen og Dalpro for å øke kjennskapen og interessen blant unge for matregionen Trøndelag gjennom at de unge kan lære om og delta i matproduksjon hos utvalgte bedrifter.

Send oss en søknad med litt om deg og motivasjonen for jobben.

Søknad sendes ole@dalpro.no innen 17. juni.

Send gjerne eksempler på innlegg du har laget i sosiale medier. Har du spørsmål, kan du ringe til Ole Morten Sørvig som er kontaktperson på DalPro 957 20 552.