Viste du at DalPro Gårdsmat er en av de mestvinnende lokalmatprodusentene?

Her ser du en oversikt over hvilke produkter og hvilke utmerkelser disse har fått:

 

Fenalår av villsau

NM Sølv 2012 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Årets Spekemat 2010 – Landskonkurranse for spekemat og flatbrød (toppscore)

NM Gull 2014 – Det Norske Måltid (100 poeng av 100 mulige)

Kjøp her

Varmrøkt villsaulår

NM Gull 2012 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Årets delikatessepålegg Spesial 2012 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Hederlig omtale i det Norske Måltid 2010

Kjøp her

Pinnekjøtt av Villsau

Årets Julemat 2011 KLF

NM Sølv 2015 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Årets Råvare fra land 2009 – Det Norske Måltid

Kjøp her

Hjorteskank, marinert og steamet

NM Gull 2013 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Årets kjøttprodukt 2013 – Trøndersk Matfestival

 

Villsauskank fra Frøya

Årets Måltid 2016 – Det Norske Måltid

Årets Kjøttprodukt 2017 – Trønders Matfestival

Kjøp her

DalPro Morrpølse

NM Bronse 2010 – Landskonkurranse for spekemat og flatbrød (toppscore)

Kjøp her

DalPro Hjort flatbiff

Årets kjøttprodukt 2011 – Trøndersk Matfestival

 

Sadel av villsau

Årets kjøttprodukt 2012 – Trøndersk Matfestival

 

 

Continue reading


DalPro

Viste du at Dalpro Gårdsmat er en vekstbedrift?

Noen i Norge faller utenfor det alminnelige velferdsbildet for kortere eller lengre tid. Dette er mennesker som fellesskapet har ansvar for å hjelpe til en meningsfylt tilværelse. DalPro Gårdsmat er en avdeling ved DalPro AS. Dette er en vekstbedrift med mange avdelinger beliggende i Hitra og Frøya kommuner. Hovedavdelingen ligger i Hammerstaddalen på Hitra. Her har vi spennende arenaer for deltakerne med gård med hjorteoppdrett, villsauhold og vedproduksjon, gårdsmat, sommervedlikehold og småindustri. I tillegg tilbys også arbeid/arbeidsutprøving ved kontor (merkantilt arbeid) og kantine. På Siholmen på Frøya har vi eget vaskeri godt tilpasset hver deltaker. DalPro tilbyr en rekke tiltak for mennesker som har behov for støtte for å komme ut i arbeidslivet.

 

 

Continue reading


Vi vant gull i Det Norske Måltid 2016!

Fredag 6 .januar gikk finalen i Det Norske Måltid av stabelen i Stavanger.  Vi deltok med Villsauskank Frøya i kategorien Årets kjøtt – foredlet. Fantastisk at vi vinner igjen for fjerde gang!
Juryens begrunnelse:
Vinneren har laget et fortreffelig produkt med en tydelig geografisk tilhørighet, der denne tilhørigheten gjenspeiler seg både i historiefortellingen rundt produktet, råvarene som er brukt og ikke minst i smaken. Vinnerproduktet er et eksempel på hvoredan en spenstig ide og god innsats fra produsentens side kan gi forbrukeren moderne og brukervennlige produkter, med unik smak basert på tradisjonelle råvarer

Continue reading