SMAK KYSTEN – en gave som smaker!

NORGES BESTE MAT ER FRA FRØYA OG HITRA

Golfstrømmen slår inn i Midt-Norge og gjør sjøtemperaturene i Trøndelag gunstige året rundt. Det gir gode oppvekstforhold for fisk og skalldyr, men også ideelle beiteforhold til utegående kyr, villsau og den store hjortestammen.

Produsentene fra øyriket er lidenskapelig opptatt av mat og byr på havets delikatesser, kjøttprodukter og ost som har vunnet utallige priser som gull i NM og ”Det Norske måltid”. Med matkofferten fra ”Smak Kysten” får du smake delikatessene fra øyriket.

STORM

Vår største kasse. Denne inneholder:
1 fenalår
1 pølse
3 laksevarianter
3 oster
kr. 1490,- inkl. mva

KULING

Vår mellomste kasse. Denne inneholder:
2 pølser (hjort og villsau)
2 laksevarianter
2 oster
kr. 790,- inkl. mva

BRIS

Vår minste kasse. Denne inneholder:
1 pølse
1 laksebit
1 ost
kr. 390,- inkl. mva

BESTILLING: 

Denne varen er tilgjengelig i vår nettbutikk nov-des. Resten av året må denne varen bestilles i større mengder.

Dette er en ypperlig firmagave, for bestilling av større mengder ta kontakt:
Tlf: 974 65 000 – E-post: slakteri@dalpro.no

Continue reading


DalPro

Viste du at Dalpro Gårdsmat er en vekstbedrift?

Noen i Norge faller utenfor det alminnelige velferdsbildet for kortere eller lengre tid. Dette er mennesker som fellesskapet har ansvar for å hjelpe til en meningsfylt tilværelse. DalPro Gårdsmat er en avdeling ved DalPro AS. Dette er en vekstbedrift med mange avdelinger beliggende i Hitra og Frøya kommuner. Hovedavdelingen ligger i Hammerstaddalen på Hitra. Her har vi spennende arenaer for deltakerne med gård med hjorteoppdrett, villsauhold og vedproduksjon, gårdsmat, sommervedlikehold og småindustri. I tillegg tilbys også arbeid/arbeidsutprøving ved kontor (merkantilt arbeid) og kantine. På Siholmen på Frøya har vi eget vaskeri godt tilpasset hver deltaker. DalPro tilbyr en rekke tiltak for mennesker som har behov for støtte for å komme ut i arbeidslivet.

 

 

Continue reading


Vi vant gull i Det Norske Måltid 2016!

Fredag 6 .januar gikk finalen i Det Norske Måltid av stabelen i Stavanger.  Vi deltok med Villsauskank Frøya i kategorien Årets kjøtt – foredlet. Fantastisk at vi vinner igjen for fjerde gang!
Juryens begrunnelse:
Vinneren har laget et fortreffelig produkt med en tydelig geografisk tilhørighet, der denne tilhørigheten gjenspeiler seg både i historiefortellingen rundt produktet, råvarene som er brukt og ikke minst i smaken. Vinnerproduktet er et eksempel på hvoredan en spenstig ide og god innsats fra produsentens side kan gi forbrukeren moderne og brukervennlige produkter, med unik smak basert på tradisjonelle råvarer

Continue reading