Datakurs for bedrifter

Vi kommuniserer, jobber, handler og oppdaterer oss digitalt. For svært mange er bruk av mobiltelefoner, nettbrett og PC viktig dagligdagse verktøy. I dagens samfunn forventes det at du behersker data og internett både på jobb og hjemme. Data er med andre ord blitt er verktøy vi alle sammen må ha et aktivt forhold til.

Vi holder datakurs for din bedrift, enten hos bedriften eller i vårt Verdi- og kompetansesenter lokalisert på DalPro. Vi har god erfaring med voksenopplæring innen IKT.

Kusrset kan bestå av opplæring i bruk av Officepakken: Word, PowerPoint og Excel. Det er også mulighet å få kurs i hvordan man oppdater nettsider og Facebooksider. Vi kan også tilby opplæring i Adobe programmene: Photoshop, Indesign og Illustrator. Vi setter sammen et kurs som møter behovene i deres virksomhet.

Vi tilbyr også kompetansepluss kurs i grunnleggende digitale ferdigheter. Dette kurset kan bedriften søke om støtte for å gjennomføre.  Er du ikke i målgruppen for denne tilskuddsordningen anbefaler vi at du kjøper et datakurs av oss.