Publisert

Gårsbesøk og hjorteforing

Opplevelsetilbudet på DalPro er veldig populært. Smilene på barn og voksne er like store, fra øre til øre. At hjorten spiser rett fra hånden er det ikke mange andre plasser du kan oppleve. Dette er nok en av de koseligste familieaktivitetene du får på Hitra.

Nytt for sommeren i år er at vi også har åpnet en gårdsbutikk. Denne åpent i desember 2019. Her er det mulig å få kjøpt produkter fra Dalpro Gårdsmat som spekemat, stykningsdeler av hjort og villsau, karbonader, pølser, villsauskank, hjorteskank, hjort- og villsauskinn. Det selges også mat fra flere andre lokalmatprodusenter.

Det tilbys også servering i gårdsbutikken. Her kan du nyte en kopp kaffe med utsikt over hjorteinnhengningen.

For større grupper kan vi også tilby aktiviteter som hjorteforing og omvisning. Vi kan også servere grillet hjorteburger og/eller pølser ved forhåndsbestilling. Kontakt slakteri@dalpro.no for bestilling.

 

Aktivitetsoversikt:

Åpningstider Gårdsbutikk:
Onsdag, fredag og lørdag 10- 15

 

Sommeråpningstider  uke 26 – 33
Mandag – fredag 11:00- 17:00
Lørdag 10-15

Hjorteforing hver dag kl 12:00, mandag – lørdag i uke 26 – 33

Hjorteforing 80,- kr per person

Vi tar hensyn til gjeldende regler og anbefalinger for smittevern, og ber dere om å holde minimum 1 meters avstand til oss og andre besøkende.

 

   

Følg butikkens Facebookside for tilbud, aktiviteter og tidspunkt for hjorteforing. www.facebook.com/dalprogardsbutikk/